dobrodosli.jpg frizer.jpg kavitacija.jpg lice.jpg masaza.jpg radio.jpg
  Tretmani za tijelo   Ispis   E-mail  
BODY WRAPPING TRETMANI ZA TIJELO

Pod pojmom body wrapping podrazumijeva se posebna tehnika umotavanja prilikom ćega se umotava cijelo tijelo ili samo pojedini djelovi tijela. Cilj je pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju. Preporućuje se 2 i pol litre tekućine na dan ( voda ili biljni čaj ) . Učvršćuje opuštene dijelove kože. Vraća kožu u prvobitno stanje nakon njezinog rastezanja nakon trudnoće, poremećaja u krvotoku, kod celulita, nakupine vode, uklanjana štetnih tvari iz organizma, manjkavost vezivnog tkiva (umetanjem se jača vezivno tkivo), kao dubinska njega kože, rabijanje neželjenih masnih naslaga. Preporućuje se 2 – 3 puta tjedno najmanje 10 puta. Nakon pauze od 10 dana po potrebi se može ponoviti.


LIMFNA DRENAŽA – ŠTO JE I KAKO NAM MOŽE POMOĆI


Ručna limfna drenaža je serija laganih ritmičkih pokreta koji stimuliraju protok limfe i kretanje tekućina. Ova ritmična masaža stimulira limfne žile, one imaju ključnu ulogu u našem tijelu za prijenos hranjivih tvari, antitijela i bijelih krvnih stanica do stanica tijelesnog tkiva i uklanjanja toksina, staničnih otpada i odumrle stanice.
Kad limfne žile ne funkcioniraju optimalno, zbog začepljenja, opada tijelesni imunitet što može rezultirati nizom obljenja poput alergija, glavobolja, upala sinusa, čestih infekcija i pada energije. Ručna limfna drenaža pomaže u otklanjanju tih zastoja i obnavlja limfni sustav u normalno funkcijonalno stanje. Također pomaže u radu živčanog sustava, snizuje krvni tlak, smanjuje stres i poboljšava san. Ručna limfna drenaža je preventivno i dopunsko liječenje i pokazala se učinkovita kod bolesti poput endema, začepljenja sinusa, nadutosti, migrenskih glavobolja i reumatičnog artritisa. Također pridonosi bržem izlijećenju kod lomova, istegnutih ligamenata, uganuća i smanjuje bolove,  te kod lijećenja akni, rana, opeklina, smanjuje ožiljeke i strije, te za uklanjanje celulita. Ima dugoko upuštajući učinak na živčani sustav i odlična je za oslobađanje od stresa. Ručna limfna drenaža se uspješno kombinira sa drugim terapijama.RADIOFREKVENCIJA PREDSTAVLJA NEINVANZIVNU, BEZBOLNU, SIGURNU I VRLO UČINKOVITU ALTERNATIVU LASERSIM I KIRURŠKIM POSTUPCIMA.

- UGODNA NEINVANZIVNA TERAPIJA
- SIGURNA ZA SVE TIPOVE KOŽE
- BRZA I UČINKOVITA TERAPIJA

RADIOFREKVENCIJA DJELUJE NA NAĆELU KONTROLIRANE AKUMULACIJE TOPLINE DUBOKO U DERMISU, ŠTO POSPJEŠUE LOKALNU CIRKULACIJU, POBOLJŠANJE METABOLIZMA STANICA, POVEĆANJE MIŠIĆNOG TONUSA I STIMULIRA NASTAJANJE NOVOG KOLAGENA. KOŽA POSTAJE NAPETIJA, GLATKA I DJELUJE MLAĐE U ODNOSU NA IZGLED PRIJE TRETMANA, KOJI JE UGODAN I BEZBOLAN.USPJEŠNO LIJEĆI I SMANJUJE CELULIT U SVIM STADIJIMA ZBOG SNAŽNOG STVARANJA KOLAGENA KOJI POTISKUJE I REDUCIRA CELULIT, SMANJUJE STRIJE I MASNE JASTUČIĆE (LOKALIZIRANE MASNE NASLAGE), TE POSTIŽE LIFTING EFEKT.FUNKCIJE I TERAPEUTSKO DJELOVANJE:

- DUBOKA DIATERMIJA
- POBOLJŠAVA CIRKULACIJU KRVI I LIMFE
- TROŠI TOKSIN
- AKTIVIRA METABOLIZAM
- UKLANJA I OMEKŠAVA CELULITNO TKIVO
- UČINKOVITO DJELUJE NA SMANJENJE TEŽINE
- ODMARA MIŠIĆE
- POVEĆAVA ZATEGNUTOST
- POVEĆAVA FLEKSIBILNOST
- PODIŽE I UČVRŠĆUJE LABAVU KOŽU

ODLIČNA DOPUNA KAVITACIJI I ANTICELULITNIM TRETMANIMA

 
     

Akcije

KAVITACIJA – POPUST  *100 kn*

Liposukcija bez noža (40 min) !

- brzo sigurno i učinkovito oblikovanje tijela

- vidljivi rezultati već poslije prvog tretmana (1 – 4 cm)

- limfna drenaža-besplatno !


Radiofrekvencija

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

3 x RF tijela  = 350 kuna
10 x RF lica = 500 kuna


    Top

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #119ea9 #0fe971 #051663